Behandelingen

Gezichtsbehandelingen • Wimpers • Wenkbrauwen • En meer

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen • Wimpers • Wenkbrauwen • En meer

Peony Beauty Clinic
Peony Beauty

Gezichtsbehandelingen

Laat je zelf heerlijk verwennen met een gezichtsbehandeling.
Dit kan een heerlijke ontspannende behandeling zijn maar dit kan ook een resultaat gerichte behandeling zijn voor huidverbetering. 
Microdermabrasie:
Microdermabrasie is een intensieve peeling die zorgt voor een gladdere en egalere huid. Met behulp van een apparaatje dat microkristallen op de huid blaast en meteen weer opzuigt, wordt als het ware een laagje van de huid afgeschaafd. Hierdoor wordt de huid niet alleen grondig gereinigd en ontdaan van dode huidcellen, maar worden ook de doorbloeding en celvernieuwing gestimuleerd.
Light peeling:
Dit is een kruidenpeeling om de huidconditie en -structuur te verbeteren. De peeling bevordert de celvernieuwing, waardoor er sneller collageen wordt aangemaakt en de huid verbetert. De peeling bevat een combinatie van algen, natuurlijke plantaardige ingrediënten en essentiële oliën.
TCA peeling:
Een TCA-peeling bevat trichloorazijnzuur, wat voor vernieuwing van de opperhuid zorgt. Je behandelt hiermee bijvoorbeeld pigmentvlekken, acne-littekens, zwangerschapsmaskers, grote poriën en rimpels. De huid zal na een paar dagen vervellen en na een week is het eindresultaat te zien: een gladde, strakke en verstevigde huid.
Chineze kruidenpeeling:
De Bio-Peeling is een 100% biologische, Chinese kruidenpeeling om de huidconditie en -structuur te verbeteren. De peeling zorgt ervoor dat celdeling versnelt, waardoor er sneller collageen wordt aangemaakt en de huid verbetert. De peeling bevat een combinatie van algen, natuurlijke plantingrediënten en essentiële oliën en er vindt na de behandeling geen vervelling plaats.
Microneedling:
Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur.

Peony Beauty
Peony Beauty clinic wimpers

Wimpers & Wenkbrauwen

Wimperlifting:
Dit is de manier om mooie, gekrulde wimpers te krijgen! Je hebt geen wimperkruller meer nodig, want dankzij deze behandeling blijven je wimpers 5 à 7 weken mooi gekruld.
Wimpers verven:
Het verven van je wimpers zorgt voor een intensere blik zonder dat je make-up hoeft te gebruiken. Het resultaat blijft 3 à 6 weken zichtbaar.
Wenkbrauwen Epileren:
Het epileren van wenkbrauwen zorgt voor een natuurlijk resultaat. De haartjes worden bij de wortel verwijderd, zodat ze lang weg zullen blijven. Peony Beauy Clinic zorgt ervoor dat het epileren zo pijnloos mogelijk is. Zo hoeft je na afloop van de behandeling geen last te hebben van huidirritatie.
Wenkbrauwen verven:
Het verven van je wenkbrauwen maakt ze beter zichtbaar en geeft je gezicht meer expressie. Het resultaat blijft 3 à 6 weken zichtbaar.

Peony Beauty
Peony Beauty clinic wimpers
Peony Beauty clinic wimpers 2
Peony Beauty Clinic

Wimperextensions

Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van verschillende technieken aan je eigen wimperhaartjes worden bevestigd. Ook kun je bij Peony Beauty Clinic terecht voor de One by one wimperxtensions.

One by one (nieuwe set):
De One by one techniek maakt je wimpers voller en langer en zorgt voor een natuurlijk effect. Op iedere wimper wordt één nepwimper aangebracht.
Russian volume (nieuwe set):
Het verven van je wimpers zorgt voor een intensere blik zonder dat je make-up hoeft te gebruiken. Het resultaat blijft 3 à 6 weken zichtbaar.
Mega volume (nieuwe set):
Met deze wimperextensions ga je voor een onweerstaanbaar opvallende blik. Op elke wimper worden 2 à 6 nepwimpers geplakt, waardoor je wimpers extreem voller en langer worden.
One by one (opvullen):
Gaan je One by one wimperextensions na een tijdje uitgroeien? Dan kun je ze weer laten opvullen bij ons.
Russian volume (opvullen):
Gaan je Russian volume wimperextensions na een tijdje uitgroeien? Dan kun je ze weer laten opvullen bij ons.
Mega volume (opvullen):
Gaan je Mega volume wimperextensions na een tijdje uitgroeien? Dan kun je ze weer laten opvullen bij ons.

Peony Beauty Clinic laseren

Laserbehandelingen

Laserontharing is een permanente haarverwijderingsmethode. Deze methode richt zich op het vernietigen van de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen haren meer kunnen groeien.

Jij kiest welk gedeelte van je lichaam je wilt laten ontharen. Het fijne van definitief ontharen is dat het geschikt is voor het hele lichaam. gebruiken de beste apparatuur die zonder moeite zelfs de lastigste plekjes bereikt. We zullen de behandeling beginnen met het markeren van het te behandelen gebied, daarna vuurt het apparaat licht af op het haarzakje, waardoor deze beschadigt en geen nieuwe haartjes meer kan produceren. Er worden steeds meerdere haarzakjes aangepakt en het is van korte duur.
Na de behandeling zal er een verkoelende gel worden aangebracht zodat eventuele gevoeligheid of roodheid snel zal verdwijnen
Vrouw:

Te behandelen gebieden:
Bikinilijn, benen, oksels armen, rug, billen, buik, borst, tepelhof en gezicht.
Meerdere gedeeltes combineren is eventueel ook mogelijk.
Man:
Te behandelen gebieden:
Gezicht, wangen, nek, oksels, schouders, bovenarmen, borstkast, buik en gehele rug.

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Gemiddeld worden er zes- tot acht behandelingen, voor het beste resultaat, geadviseerd.

Peony Beauty Clinic laseren
Cryolipolyse
Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse staat ook wel bekend als vetbevriezing. Het is een methode waarbij je zonder chirurgische ingreep vet verliest, door het bloot te stellen aan koeling.
Cryolipolyse kan toegepast worden op de buik, benen, billen, rug, armen en onderkin.

Tijdens de behandeling wordt er een gel pad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid door het apparaat vacuüm wordt gezogen. 

Door Cryotherapie wordt je huid waar de behadeling plaatst gaat vinden koud gemaakt. Op deze manier komen er in de energiebanen processen op gang die ervoor zorgen dat eventuele blokkades worden opgeheven. Dit proces leidt tot een betere bloedsomloop, stimulatie van het immuunsysteem en vermindering van ontstekingen. Het verwijdert cellulitis en het vermindert de vetcellen ter plekken.

Tijdens een  intake bespreken we jouw wensen en geven we een eerlijk advies over wat er mogelijk is. De behandeling begint met een kort medisch onderzoek. Zo kan er worden gekeken of je geschikt bent om de behandeling te ondergaan.
Cryolipolyse is een snelle en pijnloze behandeling. Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn voor het gewenste resultaat, maar gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig.
Voor meer informatie, neem contact op.

Fillers

Fillers

Wil je graag vollere lippen of meer volume in je lippen? Fillers worden gebruikt om (plaatselijk) volumeverlies te herstellen en het zorgt voor een natuurlijke verjonging van het gezicht. ok kunnen accenten versterkt worden zoals de kaaklijn en de jukbeenderen.
Wij maken gebruik van een Mesogun, Mesotherapie werkt middels een techniek waarbij de Mesogun de huid met naaldprikken stimuleert en werkzame stoffen (zoals vitaminen, antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur) in de huid worden aangebracht. Door het aanbrengen van deze regenererende stoffen in de huid, wordt de huid verbeterd en langdurig gehydrateerd.

Door middel van injecties wordt de filler in je huid gespoten om jouw rimpels te laten verdwijnen of verminderen. Ook zijn fillers geschikt om lippen op te vullen en meer volume te geven.
Enkele resultaten van een behandeling met fillers zijn, meer volume in het gezicht, een jongere uitstraling en vollere lippen. Het resultaat van de behandeling is vrijwel meteen zichtbaar en houdt gemiddeld 12 maanden aan.

Een overzicht waarvoor fillers toegepast kunnen worden:
Lippen, mondhoek, jukbeenderen, kaaklijn, kinlijn,  neus lippen plooi en wangen.

Een behandeling duurt ongeveer vijftien tot dertig minuten. Om een eventuele zwelling te voorkomen wordt het behandelde gebied licht gekoeld. Iedereen zou principe deze behandeling kunnen ondergaan. We bespreken altijd van te voren de wensen, ook wordt de medische achtergrond en wat de eventuele risico’s van de behandeling besproken.  De behandeling kan als een gevoelige behandeling worden beschouwd.
Tijdens het maken van een afspraak is het belangrijk om aan te geven wanneer je al eerder een cosmetische behandeling hebt ondergaan. Ben je al eerder behandeld met een andere tijdelijke filler, probeer dan eerst te achterhalen met welk middel je behandeld bent. 

Fillers
Philaser
 • Permanente / Semi permanente make up compleet of gedeeltelijk verwijderen
 • Pmu/microblading compleet of gedeeltelijk op lichten
 • Oud grijzige pigment
 • Carbon laser peeling behandeling
 • Tatoeages verwijderen
 • Pigmentvlekken behandelen

Philaser

Wil je graag van je ongewenste tatoeage of van je permanente make-up af? Of heb je last van pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes of sproeten? We kunnen dit allemaal aanpakken.

De PhiLaser Machine is een zeer effectieve machine gebaseerd op het gebruik van een speciaal type laserlicht in combinatie met de juiste behandeling instellingen om selectief ongewenste tatoeage pigmenten of andere huidpigmenten te verwijderen en tegelijkertijd huidtrauma te minimaliseren. Het voert verschillende behandelingen uit voor het verwijderen van tatoeages en pigmentatie, zoals het verwijderen van wenkbrauw tatoeages, het verwijderen van hyperpigmentaties, het regelmatig verwijderen van tatoeages en ook voor ouderdomsvlekken. Het voert ook een koolstof peeling uit, wat een revolutionaire laser procedure is die bedoeld is voor problematische huid en verstopte poriën, waarbij de koolstof, ondersteund door de warmte-energie van de laser, de dermis binnendringt, waardoor huidcellen worden gestimuleerd om de poriën te herstellen en op te ruimen.
De Machine is zeer effectief op verschillende huidtypes en bevat de nieuwste technologie van pigment verwijdering, zonder dat dit een harde invloed op de huid heeft, perfect om een breed scala aan huidproblemen te behandelen.

Hoe werkt het?
Laser vertegenwoordigt een multifunctioneel apparaat dat licht uitzendt door het proces van optische versterking op basis van gestimuleerde emissie van elektromagnetische straling. Het verwijderen van een tatoeage met een laser vereist een in-office procedure met behulp van een Q-switch laser, die pigment in de huid opbreekt. De procedure is afhankelijk van het immuunsysteem en het lymfestelsel van het lichaam, die de pigmentmoleculen absorberen en uit ons lichaam verwijderen. Om dit proces op gang te brengen, richten lasers zich op de kleuren in het pigment.

 • Permanente / Semi permanente make up compleet of gedeeltelijk verwijderen
 • Pmu/microblading compleet of gedeeltelijk op lichten
 • Oud grijzige pigment
 • Carbon laser peeling behandeling
 • Tatoeages verwijderen
 • Pigmentvlekken behandelen
carbon peeling

Carbonpeeling

Carbon laser peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en geeft het een diepe reiniging van de huid. Het verminderd rimpels, pigmentvlekken, grove poriën, acne en kleine littekens. Ook is het geschikt voor het herstellen van de vette huid.

We beginnen met het gezicht reinigen. Vervolgens wordt een laag van medische carbonmengsel op het gezicht aangebracht. Als het droog is, wordt het carbonmengsel verwijderd door middel van de laser.
Na de behandeling wordt de huid opnieuw gereinigd.
De Carbon laser peeling kan bij elk huidtype worden uitgevoerd en is vrijwel pijnloos.

carbon peeling
Tanden bleken Peony
 • Klinisch bewezen resultaten
 • Het apparaat is in staat om beide kaken te bleken en om individuele tanden gericht te bleken
 • De lamp kan 360 graden bewegen voor een perfecte plaatsing
 • Unieke LIGHTBRIDGE™ technologie (combinatie van halogeen en LED lichtbronnen)

Tanden bleken

Denk jij nog steeds dat je je tanden alleen kunt laten bleken bij de tandarts? Dit hoeft tegenwoordig echt niet meer bij de tandarts!
Wij van Peony Beauty Clinic zijn gespecialiseerd in het laten bleken van jouw tanden.
We maken gebruik van de Beyond Polus Ultra Advanced bleeklamp. Hiermee zijn we één van de weinige in Nederland die deze lamp gebruiken. De bleeklamp is al 10 jaar op rij verkozen tot de beste bleeklamp ter wereld.

Het bleken van tanden heeft het meeste effect op de wat gelere tanden. Je tanden worden op een mooie natuurlijke en veilige manier witter.
Tijdens een persoonlijk intakegesprek geven we je een realistisch beeld van de mogelijkheden voor jouw tanden. Resultaten zijn mede afhankelijk van de gezondheid van het gebit.
Een behandeling duurt tussen de 60 en 90 minuten. Het begint met een voorbereiding die wordt gevolgd door het bleken en daarna worden de tanden gepolijst.
Als je de eenvoudige instructies opvolgt na het bleken van je tanden, zal je het beste resultaat zien.

 • Klinisch bewezen resultaten
 • Het apparaat is in staat om beide kaken te bleken en om individuele tanden gericht te bleken
 • De lamp kan 360 graden bewegen voor een perfecte plaatsing
 • Unieke LIGHTBRIDGE™ technologie (combinatie van halogeen en LED lichtbronnen)
Cursus Peony beauty clinic

Cursussen

Trainingen van Peony Beauty Clinic maken van jou een succesvolle styliste voor de mooiste wimpers en wenkbrauwen.

We leren je de nieuwste technieken en leren je onder andere nog strakkere wenkbrauwen te maken waardoor jij het beste resultaat kunt overbrengen op anderen. Je oefent niet alleen de techniek, maar krijgt ook theoretische kennis over de behandeling en producten.

Wil je weten wat de prijzen zijn en wanneer je een cursus zou kunnen volgen? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of druk op de knop hier onder en vul het formulier in.

Cursus Peony beauty clinic